MENU

Over ons

PSA Financial Services Nederland BV, kortweg PSA Finance, is een bedrijf in “joint-venture” tussen Banque PSA Finance en Santander Consumer Finance Benelux, en is onderdeel van de Stellantis groep. Wij zijn de financieringsmaatschappij achter Peugeot, Citroën en DS Automobiles. PSA Finance biedt haar diensten aan onder verschillende productnamen.

Voor particuliere klanten bieden wij:

  • Peugeot Private Lease, Citroën Private Lease, DS Private Lease
  • Financiering: Peugeot Betaalplan, Citroën Betaalplan, DS Betaalplan
  • Zekerheidsplan: verlengde garantie en onderhoudscontracten
  • Verzekering: PSA Assurance

Voor zakelijke klanten bieden wij: 

  • Free2Move Operational Lease: voor Peugeot, Citroën en DS
  • Peugeot Financial Lease, Citroën Financial Lease, DS Financial Lease
  • Zekerheidsplan: verlengde garantie en onderhoudscontracten
Eén doel, drie diensten

Met een drietal diensten zet PSA Finance Nederland zich in als financiële partner: consumptief krediet, leasing en dealerfinanciering. De eerste twee zijn gericht op afnemers zoals u, de derde op aanbieders binnen de automobielmarkt. Want met consumptief krediet en leasing bieden wij u de financiële speelruimte om tot aanschaf van een (nieuwe of gebruikte) Peugeot, Citroën of DS over te kunnen gaan. En met Dealerfinanciering bieden wij de importeurs en verkoopvestigingen van Peugeot, Citroën en DS de financiële armslag om onder meer voorraden nieuwe en gebruikte auto's aan te houden en de werkplaats en showroom met inventaris in te richten.

Onderdeel van Stellantis

Wij maken onderdeel uit van de Stellantis. Stellantis is in 2021 ontstaan door de fusie van PSA Groep en FCA Groep (Fiat Chrysler Automobiles). Binnen Stellantis worden de merken Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat en nog een aantal kleinere merken verkocht. Stellantis is de op drie na grootste automobielfabrikant ter wereld. Ook behoren wij tot de top 10 grootste leasemaatschappijen van Nederland en hebben we ruim 50.000 contracten in onze portefeuille. Binnen PSA Finance houden we ons bezig met financiële dienstverlening aan importeurs, verkoopvestiging en klanten voor de merken Peugeot, Citroën en DS.

Meer over Stellantis Group
Eén team, honderd medewerkers

Met ruim honderd medewerkers, verdeeld over diverse commerciële en ondersteunende afdelingen, staan wij klaar voor u! En natuurlijk voor de ‘collega’s’ van de Peugeot, Citroën en DS vestigingen. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

De directie

Onze directie bestaat uit: Sophieke Verhoeven, CEO en Monica Chaparro, Deputy CEO. PSA Finance heeft zustermaatschappijen in heel Europa (België, Duitsland, Engeland, Italië, Oostenrijk, Portugal, etc.). Allemaal voeren ze in hun naam PSA Finance en zijn ze onderdeel van Banque PSA Finance (BPF) en Stellantis.