MENU

Mijn Financiering

Heeft u een autofinanciering? Log dan in via onderstaande button op uw Mijn Financiering.

Snel en gemakkelijk geregeld:

• Facturen inzien

• Contract inzien

• Wijzigingen doorgeven

• Schade melden

• Contractovername of -beeïndiging

Log in op Mijn Financiering

Bekijk hieronder de meestgestelde vragen

Wij zijn er om u te helpen

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie met betrekking tot werk en inkomen hebben wij gegevens van u nodig. U ontvangt een persoonlijk account voor uw Mijn Omgeving waar u veilig en eenvoudig documenten kunt uploaden; specifiek datgene dat we in uw situatie nodig hebben.

PSA Finance meldt elke overeenkomst bij Bureau Krediet Registratie (BKR). BKR verwerkt deze gegevens in het Centraal Krediet Informatiesysteem. Dit om ervoor te zorgen dat niemand te veel leent. Wij kijken welke leningen u heeft lopen, welke leningen u in het verleden probleemloos heeft afgelost en of u betalingsachterstanden heeft. Wij zijn wettelijk verplicht betalingsachterstanden van meer dan twee maanden te melden bij BKR.

De BKR notering wordt automatisch afgemeld bij het BKR na het betalen van het laaste maandtermijn/restantbetaling. Dit kan tot 56 dagen duren omdat wij rekening houden met de storingsmogelijkheid die u als klant heeft.

U kunt uw lening op elk moment geheel of gedeeltelijk aflossen. U hoeft dan geen rente meer te betalen over dat bedrag. Als u eerder wilt aflossen, dan kost dit 1% of 0,5% van het bedrag dat nog niet is afbetaald. Als uw overeenkomst nog meer dan een jaar geldig is, kost dit 1%. Als uw overeenkomst minder dan een jaar geldig is 0,5%. De kosten kunnen nooit hoger zijn dan de rente die u nog moet betalen.

Uw Mijn Financiering is de online omgeving waar alles staat over uw contract. De gegevens zijn ongeveer een maand na activatie van uw contract volledig en correct zichtbaar in de online omgeving. Als u iets wilt wijzigen binnen uw contract is dit de plek om dat te doen. Doorgegeven wijzigingen zijn ongeveer twee weken na de melding zichtbaar in de online omgeving.

Liever direct contact?

Kies een onderwerp uit onderstaande lijst

Contactgegevens

Bekijk onze openingstijden en contactgegevens voor meer informatie.

Openingstijden:
  1. Ma.8:30 - 17.30 uur
  2. Di.8:30 - 17.30 uur
  3. Woe.8:30 - 17.30 uur
  4. Do.8:30 - 17.30 uur
  5. Vrij.8:30 - 17.30 uur
  6. Za.Gesloten
  7. Zo.Gesloten
Gegevens:
Lemelerbergweg 12 | 1101 AJ | Amsterdam

Chat met ons