MENU

Welkom bij PSA Finance! Hoe kunnen wij u helpen?

Ik rijd mijn auto:

Financieel comfort binnen handbereik

Of u nu een particuliere of zakelijke rijder bent. Bij PSA Finance kunt u terecht voor vele mobiliteitsoplossingen zoals leasing, financiering, verzekering en onderhoudscontracten. Met een team van ruim 100 medewerkers staan wij altijd voor u klaar! Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen er altijd alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Wanneer u kiest voor PSA Finance dan kiest u voor:

  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Mooie merken: Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Free2Move
  • Totale mobiliteitsoplossingen
  • Wij kennen uw auto als geen ander
  • Top 10 leasemaatschappij van Nederland
Meer over ons
Kies ook voor elektrisch rijden

Ontdek de talrijke voordelen van elektrisch rijden: soepel en geruisloos, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, snel opladen en geen brandstofkosten. Alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden!

Ontdek uw mogelijkheden met Private Lease:

Nieuws

Bekijk nieuwsoverzicht
Coronavirus Pandemie

De nieuwe Peugeot e-RIFTER

Ready for full electric

De nieuwe Citroën C3 Aircross

Assertiever, comfortabeler en modulair

Meestgestelde vragen

Bekijk hier het overzicht.

U vindt uw facturen terug in uw beveiligde Mijn Omgeving. Mijn F2M Lease kunt u activeren middels de link in de e-mail die u hierover heeft ontvangen. U ontvangt de facturen automatisch per e-mail. U kunt de facturen ook terugvinden in uw online omgeving. Mocht u uw facturen niet meer per e-mail willen ontvangen maar alleen willen bekijken in uw online omgeving, dan kunt u dit aangeven in Mijn F2M Lease bij ‘communicatie voorkeuren’. Het is niet meer mogelijk facturen per post te sturen. De eindfactuur voor extra gereden kilometers is nog niet terug te vinden in Mijn F2M Lease. U ontvangt deze factuur nog wel per reguliere post.

U kunt een afschrijvingstabel aanvragen via Mijn financiering. Dit is uw persoonlijke online omgeving.
U kunt het aanvraagformulier vinden onder ‘Wijzigingen doorgeven’, optie 8 ‘Aanvraag aflossingstabel’.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie met betrekking tot werk en inkomen hebben wij gegevens van u nodig. U ontvangt een persoonlijk account voor uw Mijn Omgeving waar u veilig en eenvoudig documenten kunt uploaden; specifiek datgene dat we in uw situatie nodig hebben.

Iedere schade meldt u binnen één werkdag telefonisch aan de schadeafdeling van PSA Finance, ongeacht de oorzaak en de omvang van de schade. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 088 2012600, optie 2.

Voor iedere schade stuurt u een leesbare kopie van het volledig ingevulde schadeformulier aan: autoschade@one-uw.nl.

Wilt u liever het originele schadeformulier per post sturen?
Dit kan naar:
One Underwriting B.V.
T.a.v PSA Finance Private/Free2Move Lease
Postbus 3234
4800 DE BREDA

Het schadeformulier kunt u ook vinden in uw MijnOmgeving. Een goed ingevuld schadeformulier bevordert een snelle afhandeling en vergroot de kans op verhaalbaarheid. U kunt de schade laten herstellen door uw dealer.