INLOGGEN KLANTEN
 
INLOGGEN DEALERS
 
Coronavirus pandemie
We werken momenteel met een bijna "business as usual"-capaciteit. We nemen echter alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat tijdens deze pandemie rekening wordt gehouden met de behoeften van onze klanten, medewerkers en partners. Als gevolg hiervan werken onze medewerkers vanuit huis; het kan dus zijn dat onze werkzaamheden langer duren dan normaal. Meer informatie
 
 
 
Zoveel mensen, zoveel financile wensen. En die wensen kunnen ook betrekking hebben op het gebied van leasing. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket leaseproducten, gericht op de zakelijke markt. PSA Finance is de huisleasemaatschappij van de merken Peugeot, Citron en DS. De klant least bij de bron en wij bieden dezelfde kwaliteit en service waar beide automerken bekend om staan.

Ook voor leasing onderscheiden wij ons met 'Alles onder n dak'. De klant beschikt over een vast en vertrouwd aanspreekpunt, die vanuit de showroom alle leasezaken rechtstreeks met ons regelt. Ook het onderhoud en onverhoopte schade aan de lease-auto.