INLOGGEN KLANTEN
 
INLOGGEN DEALERS
 
Coronavirus pandemie
We werken momenteel met een bijna "business as usual"-capaciteit. We nemen echter alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat tijdens deze pandemie rekening wordt gehouden met de behoeften van onze klanten, medewerkers en partners. Als gevolg hiervan werken onze medewerkers vanuit huis; het kan dus zijn dat onze werkzaamheden langer duren dan normaal. Meer informatie
   
 
Werken bij PSA Finance

Werken aan de financile kant van de grote Franse automerken

Als onderdeel van de Franse automobielgroep PSA PEUGEOT CITROEN levert PSA Finance een breed scala van financile diensten aan de Citron- en Peugeot-dealerorganisatie en hun klanten. Bijvoorbeeld voorraadfinanciering, leasing en klantenfinanciering. Wij realiseren deze diensten met ongeveer honderd medewerkers vanuit ons kantoor in Amsterdam. Vaak jonge mensen, wat bijdraagt aan een plezierige en informele sfeer binnen onze organisatie. Korte communicatielijnen onderstrepen dit karakter.

Loopbaanontwikkeling
Binnen PSA Finance kun je jezelf ontwikkelen in elke richting die je wilt. Wat je ook kiest, PSA steunt je met opleidingen, coaching en passende functies. Er is ruim voldoende opleidingsbudget om te werken aan je vakkennis en vaardigheden. Samen met je manager bepaal je welke opleidingen het beste bij jouw ambities passen. Ook kun je je eigen loopbaan vormgeven. Met een brede en gevarieerde organisatie, 200.000 medewerkers en de wereld als werkterrein zijn er legio loopbaankansen binnen de PSA Groep.

Waarom kiezen voor PSA Finance?
Een professionele, internationale organisatie met goede doorgroeimogelijkheden en een persoonlijk opleidingstraject. Een goed salaris aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse om onderdeel te worden van onze organisatie?
Kijk dan rechts in het menu voor de verschillende mogelijkheden.


Vacatures
Traineeprogramma
Stageplaatsen