Coronavirus pandemie
We werken momenteel met een bijna "business as usual"-capaciteit. We nemen echter alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat tijdens deze pandemie rekening wordt gehouden met de behoeften van onze klanten, medewerkers en partners. Als gevolg hiervan werken onze medewerkers vanuit huis; het kan dus zijn dat onze werkzaamheden langer duren dan normaal. Meer informatie
   
 
Peugeot zekerheidsplan
Jarenlang zorgeloos rijden

HOE ZORGT U ERVOOR DAT U OOK NA DE FABRIEKSGARANTIE ZORGELOOS KUNT RIJDEN, ZONDER DAT U ZICH ZORGEN HOEFT TE MAKEN OVER ONVOORZIENE KOSTEN? DOOR VOOR HET PEUGEOT ZEKERHEIDSPLAN TE KIEZEN.

Er zijn 3 serviceniveaus:

PEUGEOT ZEKERHEIDSPLAN
Inclusief:
Verlengde garantieverzekering

PEUGEOT ZEKERHEIDSPLAN
Inclusief:
Verlengde garantieverzekering
Voorgeschreven onderhoud

PEUGEOT ZEKERHEIDSPLAN
Inclusief:
Verlengde garantieverzekering
Voorgeschreven onderhoud
Vervanging van slijtagedelen (excl. banden)

Voor alle 3 de serviceniveaus zijn 2 interessante opties beschikbaar:

PEUGEOT-BANDENCONTRACT
JAARLIJKSE AIRCOCHECK

Aan u de keus hoeveel zorgen u uit handen wilt geven. In de folder leest u precies welke services bij welk pakket zijn inbegrepen. Zodat u de komende jaren zorgeloos in uw Peugeot rijdt.

MEER WETEN OF DIRECT AFSLUITEN?
Een Peugeot Zekerheidsplan kunt u tot 2 jaar na aanschaf van uw nieuwe Peugeot afsluiten bij uw Peugeot-dealer of uw Peugeot Erkend Reparateur. Deze kan u ook helpen met uw keuze voor de looptijd, het maximum aantal kilometers en de opties die het beste bij u passen.

Kijk voor meer informatie en de algemene voorwaarden op: www.peugeot.nl/zekerheidsplan

Peugeot werkt voor de garantieverzekering van Peugeot Zekerheidsplan samen met Allianz Global Assistance. De algemene voorwaarden van Peugeot Zekerheidsplan kunt u nalezen op www.peugeot.nl/zekerheidsplan