Coronavirus pandemie
We werken momenteel met een bijna "business as usual"-capaciteit. We nemen echter alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat tijdens deze pandemie rekening wordt gehouden met de behoeften van onze klanten, medewerkers en partners. Als gevolg hiervan werken onze medewerkers vanuit huis; het kan dus zijn dat onze werkzaamheden langer duren dan normaal. Meer informatie
   
 
Bent u al klant bij ons?
U leunt gemakkelijk achterover op de heerlijk comfortabele stoel van uw nieuwe lease-auto. Ontspannen glijdt u over het zwarte asfalt. Wat een ruimte, wat een rust en wat is de financiering prettig geregeld. Wij hopen dat u veel rijplezier zult beleven aan uw auto en willen daar, als Peugeot, graag ons steentje aan bijdragen.

In overleg met uw verkooppunt hebt u gekozen voor een goed en verzorgd leasepakket op maat van Peugeot. Omdat uw Peugeot-dealer in samenwerking met Peugeot deze producten verzorgt, profiteert u altijd van een persoonlijke benadering en een scherp rente-tarief. Wij denken met u mee en voor al uw vragen kunt u terecht bij n aanspreekpunt. Dat is wel zo helder en makkelijk. Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en reparaties gewoon terecht bij uw vertrouwde Peugeot-dealer.

Heeft u een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen of bel naar 088-2012600

Veelgestelde vragen Contact