INLOGGEN
 
   
 
Operational Lease
U doet uw werk, wij regelen de leaseauto

Heeft u het ook zo druk? Laat dan al het regelwerk rondom uw leaseauto aan ons over. Met Peugeot Full Service Operational Lease kiest u voor de meest complete vorm van leasen waarbij u aan bijna niets meer hoeft te denken. Want u heeft al genoeg aan uw hoofd.

Zo werkt full service operational lease
Met Full Service Operational Lease nemen wij u vrijwel alle zorg uit handen. Zo zorgen wij voor aanschaf, rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, belasting, brandstofpas, allriskverzekering, inzittendenverzekering, 24-uurs pechhulp en vervangend vervoer. Wat wilt u nog meer? Heeft u zelf al ergens een oplossing voor? Geen probleem. We zijn flexibel genoeg om n of meer diensten voor u uit het pakket te halen.

Financieel Voordeel
Naast het operationele gemak zijn er ook nog eens de financile voordelen. Het aantal leasetermijnen en het bedrag staan bijvoorbeeld van tevoren vast; de werkelijke exploitatiekosten zijn onze zorg. Omdat operational leasing een vorm van off-balance-financiering is, verbetert het de ratio tussen eigen en vreemd vermogen op de balans. En uw kredietruimte wordt niet aangetast.

Full Service Operational Lease
Dit is de meest gekozen en meest complete leasevorm tegen een scherp maandbedrag. Met onder andere renteafschrijving, reparatie, onderhoud en banden, houderschapsbelasting, vervangend vervoer en allriskverzekering met aanvullende inzittendenverzekering. Plus Peugeot Assistance, de 24-uurs pechhulp. En duurt uw reparatie een keer langer dan .. uur? Dan krijgt u meteen een vervangende auto. Bij Full Service Operational Lease staat het aantal leasetermijnen van tevoren vast.

Bovendien is Full Service Operational Lease gebaseerd op offbalance financiering. Zo wordt de verhouding
tussen uw eigen en vreemd vermogen niet beïnvloed of verstoord. En heeft u ergens anders
al diensten ondergebracht? Dan hoeft u die niet in het leasecontract op te nemen.

Short Lease
Heeft u tijdelijk extra auto's nodig? Bijvoorbeeld voor nieuwe medewerkers die nog in hun proefperiode zitten, of vanwege seizoensinvloeden in uw bedrijfsvoering. Dan is Short Lease de oplossing. U kunt Short Leaseovereenkomsten voor maximaal twaalf maanden afsluiten. Qua voorwaarden en prijs komt Short Lease overeen met Full Service Operational Lease. Het enige verschil is dat de maandelijkse vergoeding iets hoger ligt: de afschrijving van uw auto is in het eerste jaar immers het hoogst. Wel kunt u de Short Lease-overeenkomst na die twaalf maanden omzetten in een leasecontract voor langere tijd. Wij zorgen dan uiteraard voor een financieel gunstige regeling!

Netto Operational Lease
Bij Netto Operational Lease kiest u ervoor de meeste praktische zaken voor uw eigen rekening te nemen. Denk aan het regelen van het onderhoud, eventuele reparaties en verzekeringen. Alle optionele diensten vallen dus buiten de overeenkomst. De voordelen blijven: u heeft van tevoren zekerheid over de vaste maandelijkse vergoeding. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Lees meer over Operational Lease in onze brochure.