Coronavirus pandemie
We werken momenteel met een bijna "business as usual"-capaciteit. We nemen echter alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat tijdens deze pandemie rekening wordt gehouden met de behoeften van onze klanten, medewerkers en partners. Als gevolg hiervan werken onze medewerkers vanuit huis; het kan dus zijn dat onze werkzaamheden langer duren dan normaal. Meer informatie
   
 
Peugeot Betaalplan
Zekerheid en overzichtelijkheid

Door de vaste looptijd van het Peugeot Betaalplan en het vaste rentepercentage weet u van te voren exact waar u aan toe bent.

Het Peugeot Betaalplan kunt u tevens gebruiken voor de aanschaf van een gebruikte auto uit het Peugeot Leeuwekeur aanbod. Het Peugeot Betaalplan is een aflopend krediet waarbij u het aankoopbedrag leent om de aankoop van uw nieuwe Peugeot mogelijk te maken. U betaalt het geleende bedrag in steeds gelijke termijnen terug, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Deze maandtermijn bestaat uit zowel rente als aflossing. U koopt de auto onder eigendomsvoorbehoud van uw Peugeot-dealer. Hierdoor bent u na de betaling van de laatste termijn formeel eigenaar van de auto. Deze maandtermijn bestaat uit zowel rente als aflossing.

De voordelen van Peugeot Betaalplan:

U bent geheel vrij om het model en de opties van uw keuze te kiezen.
De auto wordt op uw naam geregistreerd.
Er is een volledige budgetcontrole: u kiest zelf de contractperiode en de aanbetaling
Door een vaste looptijd en een vast rentepercentage heeft u een vast maandbedrag; zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
Uw dossier wordt efficint beheerd via een persoonlijke gesprekspartner: uw Peugeot-dealer.

Lees meer over Peugeot Betaalplan in onze brochure.
Bekijk een voorbeeldberekening.