Coronavirus pandemie
We werken momenteel met een bijna "business as usual"-capaciteit. We nemen echter alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat tijdens deze pandemie rekening wordt gehouden met de behoeften van onze klanten, medewerkers en partners. Als gevolg hiervan werken onze medewerkers vanuit huis; het kan dus zijn dat onze werkzaamheden langer duren dan normaal. Meer informatie
   
 
CitroŽn Business Finance Travelcard
Geen bonnetjes bewaren, geen kilometers bijhouden

Wie altijd onderweg is, wil verder zo min mogelijk aan z'n hoofd hebben. Natuurlijk moet je op een gegeven moment tanken. Met de CitroŽn Business Finance Travelcard hoef je daar niet bij na te denken. Alle gegevens worden automatisch bijgehouden, eenvoudiger kan het niet!

Uw voordeel:

…ťn verzamelfactuur vervangt al uw losse bonnen.
Tanken met BTW-garantie.
Effectief brandstofmanagement.
Elke brandstofkaart verdient zich direct terug, zelfs bij ťťn auto.
Overal tanken binnen Nederland, zelfs bij de witte pompen.
Nooit meer contant geld op zak nodig.

Wat is de CitroŽn Business Finance Travelcard?
Op de brandstof van bedrijfsauto's valt voor bedrijven nog veel te besparen. Het effectief managen van brandstof wordt met de steeds hogere brandstofprijzen steeds belangrijker. Daarom werkt CitroŽn Business Finance samen met Travelcard Nederland, dť specialist op het gebied van brandstofmanagement. Zo kunnen we u de nieuwste oplossingen bieden om rij- en vooral tankgedrag eenvoudig in beeld te brengen en bij te sturen waar nodig. Natuurlijk met behoud van het gemak van de brandstofkaart voor u en uw leaserijders.

Bestel ook een CitroŽn Business Finance Travelcard
Een Travelcard bestellen is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar te bellen met CitroŽn Business Finance, 010 20 12 700 (tijdens kantooruren). Wij sturen u een aanvraagformulier toe. Na retournering wordt de brandstofkaart binnen enkele werkdagen aan u verzonden.

test
Voor een online inzicht in uw transacties kunt u hier inloggen

Kenteken:

Pasnummer:

Gegevens onthouden