Coronavirus pandemie
We werken momenteel met een bijna "business as usual"-capaciteit. We nemen echter alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat tijdens deze pandemie rekening wordt gehouden met de behoeften van onze klanten, medewerkers en partners. Als gevolg hiervan werken onze medewerkers vanuit huis; het kan dus zijn dat onze werkzaamheden langer duren dan normaal. Meer informatie
   
 
CitroŽn Financial Lease
Zelf beheren is goedkoper leasen

ls zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om uw bedrijfsauto('s) gaat. Daarom bieden we met name voor ZZP'ers en MKB'ers CitroŽn Financial lease. U least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. Tegen een verrassend laag tarief.

Uw voordeel:

U bent economisch eigenaar van uw personen- of bedrijfsauto.
U krijgt een auto op maat tegen een aantrekkelijk rentetarief.
U heeft recht op terugvordering van de BTW.
U bent verzekerd van lage maandlasten bij een slottermijn.
U profiteert bij aanschaf van een bedrijfsauto of auto's met het label 'zeer zuinig'Ě van de investeringsaftrek.
U heeft ťťn contactpersoon voor al uw mobiliteitszaken.

Prima deal voor slimme ondernemers
Grote investeringen, zoals een bedrijfsauto, kunnen een behoorlijke stempel drukken op uw werkkapitaal. Met Financial Lease hoeft een investering voor een auto geen aanslag te zijn op de liquiditeit van uw onderneming. De nadruk ligt bij Financial Lease immers op financiering. De auto blijft op uw balans staan en de fiscus kan ook nog een handje meehelpen. Bij aanschaf van een bedrijfsauto of zeer zuinige auto profiteert u namelijk van de investeringsaftrek. Kijk hier voor meer informatie of vraag uw accountant of financieel adviseur naar de exacte voorwaarden.

Uw CitroŽn-dealer als aanspreekpunt
Met CitroŽn zakelijk krijgt u een goed en verzorgd, leasepakket op maat. Omdat uw CitroŽn-dealer in samenwerking met PSA Finance deze producten verzorgt, profiteert u altijd van een persoonlijke benadering en een scherp rentetarief. Wij denken met u mee en voor al uw vragen kunt u terecht bij ťťn aanspreekpunt. Dat is wel zo helder en makkelijk. Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en reparaties gewoon terecht bij uw eigen vertrouwde CitroŽn-dealer.

Weten waar u aan toe bent
Bij Financial Lease bestaan de maandtermijnen uitsluitend uit interest en afschrijving. Omdat de rente die u betaalt vooraf wordt vastgesteld, betaalt u een vast bedrag per maand, gedurende de gehele looptijd. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

Een slottermijn, lagere maandlasten
Met Financial Lease met een slottermijn blijven uw maandlasten extra laag. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen. Zo betaalt u per maand een stuk minder, vergeleken met de standaard financieringsmogelijkheden. Een financiering met een slottermijn is gebaseerd op de restwaarde van uw auto. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiŽle ruimte en bent u na het voldoen van de slottermijn direct juridisch eigenaar van de auto. Deze financiŽle ruimte kunt u weer gebruiken bij de aanschaf van een volgende CitroŽn, met Financial Lease. Blijft u liever in uw huidige CitroŽn rijden? Ook dat is mogelijk; u kunt gewoon de slottermijn voldoen of herfinancieren.

De fiscus helpt een handje mee
U kunt uw bedrijfsauto tot maximaal de aanschafprijs exclusief de BTW leasen. Zodra uw auto op de balans is opgenomen geniet u direct van fiscale voordelen als BTW-teruggaaf, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Vraag uw accountant, financieel adviseur of uw CitroŽn-dealer naar de mogelijkheden.

Financial Lease ook mogelijk voor occasions
Indien uw keuze valt op een gebruikte auto uit het occasiongamma van uw dealer, dan kunt u ook kiezen voor een Financial Lease via PSA Finance. Ook tegen een scherp tarief en gunstige voorwaarden. Bovendien zijn deze auto's zeer snel leverbaar, waardoor u snel de mobiliteit die past bij uw bedrijfssituatie kunt invullen.

Lees meer over Financial Lease in onze brochure.