Coronavirus pandemie
We werken momenteel met een bijna "business as usual"-capaciteit. We nemen echter alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat tijdens deze pandemie rekening wordt gehouden met de behoeften van onze klanten, medewerkers en partners. Als gevolg hiervan werken onze medewerkers vanuit huis; het kan dus zijn dat onze werkzaamheden langer duren dan normaal. Meer informatie
   
 
Citroën Betaalplan met een restantbetaling
Zekerheid en overzichtelijkheid

Met het CitroŽn Betaalplan met restantbetaling kunt u profiteren van vaste, lage maandlasten doordat u de lening niet helemaal aflost.


Restantbetaling

Er blijft altijd een bedrag open aan het eind van de looptijd. Dit noemen wij de restantbetaling. Na betaling van het laatste maandbedrag en de restantbetaling, gaat het eigendom van de auto automatisch op u over.

Inruilwaarde als financiŽle meevaller

Aangezien de restantbetaling bij een schadevrije, goed onderhouden auto vrijwel altijd aanmerkelijk lager is dan de inruilwaarde van de auto, betekent dit aan het eind van het contract een aardige meevaller. Bovendien zal de CitroŽn-dealer u in de meeste gevallen een aantrekkelijk inruilvoorstel doen. Een reden te meer dus om financiering, aankoop, onderhoud en inruil van uw nieuwe auto in ťťn hand te houden: die van uw vertrouwde CitroŽn-dealer.

De voordelen van CitroŽn Betaalplan met restantbetaling:

De auto wordt op uw naam geregistreerd.
U bent geheel vrij om het model en de opties van uw keuze te kiezen.
Volledige budgetcontrole: u kiest zelf de contractperiode en de aanbetaling.
Vaste looptijd, vast rentepercentage en een vast maandbedrag; zo weet u vooraf waar u aan toe bent.
Lagere maandtermijn door restantbetaling.
Uw dossier wordt efficiŽnt beheerd via een persoonlijke gesprekspartner: uw CitroŽn-dealer.

Lees meer over Citroën Betaalplan met restantbetaling in onze brochure.
Bekijk een voorbeeldberekening.