INLOGGEN KLANTEN
 
INLOGGEN DEALERS
 
Coronavirus pandemie
We werken momenteel met een bijna "business as usual"-capaciteit. We nemen echter alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat tijdens deze pandemie rekening wordt gehouden met de behoeften van onze klanten, medewerkers en partners. Als gevolg hiervan werken onze medewerkers vanuit huis; het kan dus zijn dat onze werkzaamheden langer duren dan normaal. Meer informatie
   
 
Citroën Betaalplan
Zekerheid en overzichtelijkheid

Door de vaste looptijd van het CitroŽn Betaalplan en het vaste rentepercentage weet u van te voren exact waar u aan toe bent.


Het CitroŽn Betaalplan kunt u tevens gebruiken voor de aanschaf van een gebruikte auto uit het CitroŽn Select aanbod. Het CitroŽn Betaalplan is een aflopend krediet waarbij u het aankoopbedrag leent om de aankoop van uw nieuwe CitroŽn mogelijk te maken. U betaalt het geleende bedrag in steeds gelijke termijnen terug, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Deze maandtermijn bestaat uit zowel rente als aflossing. U koopt de auto onder eigendomsvoorbehoud van uw CitroŽn-dealer. Hierdoor bent u na de betaling van de laatste termijn formeel eigenaar van de auto. Deze maandtermijn bestaat uit zowel rente als aflossing.

De voordelen van CitroŽn Betaalplan:

U bent geheel vrij om het model en de opties van uw keuze te kiezen.
De auto wordt op uw naam geregistreerd.
Er is een volledige budgetcontrole: u kiest zelf de contractperiode en de aanbetaling.
Door een vaste looptijd en een vast rentepercentage heeft u een vast maandbedrag; zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
Uw dossier wordt efficiŽnt beheerd via een persoonlijke gesprekspartner: uw CitroŽn-dealer.

Lees meer over Citroën Betaalplan in onze brochure.
Bekijk een voorbeeldberekening.