INLOGGEN KLANTEN
 
INLOGGEN DEALERS
 
Coronavirus pandemie
We werken momenteel met een bijna "business as usual"-capaciteit. We nemen echter alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat tijdens deze pandemie rekening wordt gehouden met de behoeften van onze klanten, medewerkers en partners. Als gevolg hiervan werken onze medewerkers vanuit huis; het kan dus zijn dat onze werkzaamheden langer duren dan normaal. Meer informatie
 
Home > Corona
 
 
Omgaan met ons tijdens de pandemie

Wij weten dat dit voor ons allemaal, nu en in de nabije toekomst, uitdagende tijden zijn. Op onze website vindt u informatie over zorgen die u tijdens de pandemie kunt hebben. We updaten deze pagina zo vaak als we kunnen. Gedurende deze tijd verzoeken wij respectvol dat communicatie per post wordt vermeden waar mogelijk.

Voor onze klanten
We raden u aan om uw MySpace-account te gebruiken om toegang te krijgen tot uw documenten zoals uw facturen, en om belangrijke acties te ondernemen met betrekking tot uw gegevens en/of contract. U kunt dit doen door HIER te klikken.

Als u zich niet heeft geregistreerd voor MySpace, raden we u aan dit te doen. Registreren kan via de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na de activatie van uw contract. Kunt u deze niet meer terugvinden of heeft u deze niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice via 088 20 12 600 of klantenservices@psa-finance.com.

Voor meer algemene vragen kunt u informatie vinden op onze veelgestelde vragenpagina.

Mocht u toch contact op willen nemen met ons, dan is dit mogelijk via de klantenservice (088 20 12 600 / klantenservices@psa-finance.com).